FerMetS 

Illustration af mælk

Matrix karakterisering og betydningen af forskellige fermenterede mejeriprodukter på leverfedt, kardiometabolisk risiko og tarmmikrobiota for mænd med symptomer på det metaboliske syndrom (FerMetS).

Projektet undersøger betydningen af at inkludere forskellige typer af fermenterede mejeriprodukter som en integreret del af den daglige kost.

 

 

 

 

Involverede i projektet

Navn Titel Billede
Faidon Magkos Lektor Billede af Faidon Magkos
Karoline Sandby Ph.d.-stipendiat Billede af Karoline Sandby
Nina Rica Wium Geiker Lektor Billede af Nina Rica Wium Geiker
Søren Andresen Bioanalytiker Billede af Søren Andresen

Eksterne

Navn Institution
Karsten Kristiansen Biologisk Institut, Københavns Universitet
Hanne Bertram Aarhus Universitet

Støttet af

Arla Food for Health

Mejeribrugets Forskningsfond

Kontakt

Projektleder og daglig ansvarlig
Karoline Sandby, ph.d. studerende
Mail: ksa@nexs.ku.dk 

Mænd søges til forsøg om yoghurt

11-02-2021

Forsøgets formål er, at undersøge hvordan krop og sundhed påvirkes af at inkludere yoghurt i den daglige kost.

Læs mere