FerMetS 

Illustration af mælk

Matrix karakterisering og betydningen af forskellige fermenterede mejeriprodukter på leverfedt, kardiometabolisk risiko og tarmmikrobiota for mænd med symptomer på det metaboliske syndrom (FerMetS).

Projektet undersøger betydningen af at inkludere forskellige typer af fermenterede mejeriprodukter som en integreret del af den daglige kost.

 

 

 

FerMetS er finansieret af Arla Food for Health og Mælkeafgiftsfonden.

Beløbene til dette projekt indsættes på en selvstændig forskningskonto, der er underkastet offentlig revision.

Fondsgiverne har ingen indflydelse på eksekvering, fortolkning eller offentliggørelse af projektet og intet af projektpersonalet er ansat eller aflønnet af fondsgiverne.

 

Involverede i projektet

Navn Titel Billede
Faidon Magkos Lektor Billede af Faidon Magkos
Karoline Sandby Ph.d.-stipendiat Billede af Karoline Sandby
Nina Rica Wium Geiker Lektor Billede af Nina Rica Wium Geiker
Søren Andresen Bioanalytiker Billede af Søren Andresen

Eksterne

Navn Institution
Karsten Kristiansen Biologisk Institut, Københavns Universitet
Hanne Bertram Aarhus Universitet

Kontakt

Projektleder og daglig ansvarlig
Karoline Sandby, ph.d. studerende
Mail: ksa@nexs.ku.dk