Tine Tholstrup
Tine Tholstrup

Lektor emeritus


  1. 2016
  2. Udgivet

    Cheese and cardiovascular disease risk: A review of the evidence and discussion of possible mechanisms

    Hjerpsted, J. B. & Tholstrup, Tine, 2016, I : Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 56, 8, s. 1389-1403 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Cheese intake lowers plasma cholesterol concentrations without increasing bile acid excretion

    Hjerpsted, J. B., Dragsted, Lars Ove & Tholstrup, Tine, 2016, I : Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism. 3, 1, s. 12-17 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    High intake of regular-fat cheese compared with reduced-fat cheese does not affect LDL cholesterol or risk markers of the metabolic syndrome: a randomized controlled trial

    Raziani, F., Tholstrup, Tine, Kristensen, M. D., Svanegaard, M. L., Ritz, Christian, Astrup, Arne & Raben, Anne, 2016, I : American Journal of Clinical Nutrition. 104, 4, s. 973-981 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Milk and dairy products: good or bad for human health? An assessment of the totality of scientific evidence

    Thorning, T. K., Raben, Anne, Tholstrup, Tine, Soedamah-Muthu, S. S., Givens, I. & Astrup, Arne, 2016, I : Food & Nutrition Research. 60, 11 s., 32527.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Reply to P Marckmann

    Thorning, T. K., Raziani, F., Astrup, Arne, Tholstrup, Tine & Raben, Anne, 2016, I : American Journal of Clinical Nutrition. 103, 1, s. 292-293 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskning

ID: 4240297