Tine Tholstrup
Tine Tholstrup

Lektor emeritus


  1. Udgivet

    Butter increased total and LDL cholesterol compared with olive oil but resulted in higher HDL cholesterol compared with a habitual diet

    Engel, S. & Tholstrup, Tine, 2015, I : American Journal of Clinical Nutrition. 102, 2, s. 309-315 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Diets with high-fat cheese, high-fat meat, or carbohydrate on cardiovascular risk markers in overweight postmenopausal women: a randomized crossover trial

    Thorning, T. K., Raziani, F., Bendsen, N. T., Astrup, Arne, Tholstrup, Tine & Raben, Anne, 2015, I : American Journal of Clinical Nutrition. 102, 3, s. 573-581 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Cheddar cheese ripening affects plasma nonesterified fatty acids and serum insulin concentrations in growing pigs

    Thorning, T. K., Bendsen, N. T., Jensen, S. K., Ardö, Ylva Margareta, Tholstrup, Tine, Astrup, Arne & Raben, Anne, 2015, I : Journal of Nutrition. 145, 7, s. 1453-1458 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4240297