Lotte Lauritzen
Lotte Lauritzen

Professor MSO


  1. Udgivet

    A randomized study of the effect of fish oil on n-3 fatty acid incorporation and nutritional status in lung cancer patients

    Andersen, Jens Rikardt, Dannerfjord, S. H., Nørgaard, M., Lauritzen, Lotte, Lange, Peter, Jensen, N. A., Boisen, L. W., Jensen, R. G., Andersen, M. J. & Sørensen, J. B., 2015, I : Austin Journal of Nutrition & Metabolism. 2, 1, 5 s., 1011.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Long-chain polyunsaturated fatty acids in breast-milk and erythrocytes and neurodevelopmental outcomes in Danish late-preterm infants

    Andersen, S. B., Hellgren, L. I., Larsen, M. K., Verder, H. & Lauritzen, Lotte, 2015, I : Journal of Pregnancy and Child Health. 2, 3, 9 s., 1000160.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Reduced ex vivo stimulated IL-6 response in infants randomized to fish oil from 9 to 18 months, especially among PPARG2 and COX2 wild types

    Harsløf, L. B. S., Damsgaard, Camilla Trab, Andersen, A. D., Aakjær, D. L., Michaelsen, Kim F., Hellgren, L. I., Frøkiær, Hanne, Vogel, U. & Lauritzen, Lotte, 2015, I : Prostaglandins, Leukotrienes & Essential Fatty Acids. 94, 1, s. 21-27 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Kost og hjernens præstationsevne

    Lauritzen, Lotte & Sørensen, L. B., 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 651-666 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Response to Forsyth

    Lauritzen, Lotte, Fewtrell, M. & Agostoni, C., 2015, I : Pediatric Research. 77, 5, s. 720 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskning

  6. Udgivet

    Dietary arachidonic acid in perinatal nutrition: a commentary

    Lauritzen, Lotte, Fewtrell, M. & Agostoni, C., 2015, I : Pediatric Research. 77, 1, s. 263-269 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Unclear effect of fish oil supplementation on adolescent hypertriglyceridemia

    Lauritzen, Lotte & Damsgaard, Camilla Trab, 2015, I : Journal of Pediatrics. 166, 3, s. 779-780 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Plasma phospholipid very-long-chain saturated fatty acids: a sensitive marker of metabolic dysfunction or an indicator of specific healthy dietary components?

    Lauritzen, Lotte & Hellgren, L. I., 2015, I : American Journal of Clinical Nutrition. 101, 5, s. 901-902 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskning

  9. Udgivet

    Do healthy school meals affect illness, allergies and school attendance in 8- to 11-year-old children? A cluster-randomised controlled study

    Laursen, Rikke Pilmann, Lauritzen, Lotte, Ritz, Christian, Dyssegaard, C. B., Astrup, Arne, Michaelsen, Kim F. & Damsgaard, Camilla Trab, 2015, I : European Journal of Clinical Nutrition. 69, 5, s. 626-631 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Efficacy of fish intake on vitamin D status: a meta-analysis of randomized controlled trials

    Lehmann, U., Gjessing, H. R., Hirche, F., Mueller-Belecke, A., Gudbrandsen, O. A., Ueland, P. M., Mellgren, G., Lauritzen, Lotte, Lindqvist, H., Hansen, A. L., Erkkilä, A. T., Pot, G. K., Stangl, G. I. & Dierkes, J., 2015, I : American Journal of Clinical Nutrition. 102, 4, s. 837-847 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4235227