Lotte Lauritzen
Lotte Lauritzen

Professor MSO


  1. 2017
  2. Udgivet

    Long-chain polyunsaturated fatty acids and their influence on the developing brain

    Lauritzen, Lotte, Harsløf, L. B. S., Sørensen, L. B. & Damsgaard, Camilla Trab, 2017, Nutrition and the Developing Brain. Moran, V. H. & Lowe, N. M. (red.). Boca Raton, FL: CRC Press, s. 45-70 26 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  3. 2016
  4. Udgivet

    Ernæringens betydning for børns kognition og indlæring

    Lauritzen, Lotte & Sørensen, L. B., 2016, Livscyklusernæring. Larsen, R. & Fisker, S. (red.). København: Munksgaard , s. 212-222 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  5. 2015
  6. Udgivet

    Kost og hjernens præstationsevne

    Lauritzen, Lotte & Sørensen, L. B., 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 651-666 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

ID: 4235227