Camilla Trab Damsgaard

Camilla Trab Damsgaard

Lektor


  1. 2005
  2. Udgivet

    The effects of fish oil supplementation on blood pressure and lipid profile in late infancy

    Damsgaard, Camilla Trab, Schack-Nielsen, L. & Lauritzen, Lotte, 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  3. 2006
  4. Udgivet

    Fish oil affects blood pressure and the plasma lipid profile in healthy Danish infants: nutrition and disease

    Damsgaard, Camilla Trab, Schack-Nielsen, L., Michaelsen, Kim F., Fruekilde, M., Hels, O. & Lauritzen, Lotte, 2006, I : Journal of Nutrition. 136, 1, s. 94-99 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2007
  6. Udgivet

    Fish oil supplementation modulates immune function in healthy infants

    Damsgaard, Camilla Trab, Lauritzen, Lotte, Kjær, T. M. R., Holm, P. M. I., Fruekilde, M., Michaelsen, Kim F. & Frøkiær, H., 2007, I : Journal of Nutrition. 137, 4, s. 1031-1036 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The ω-3-poly-unsaturated fatty acids and the function of the brain and retina in infants

    Lauritzen, Lotte, Damsgaard, Camilla Trab, Andersen, A. D. & Michaelsen, Kim F., 2007, I : Biologiske Skrifter (Biological Series). 56, s. 43-60 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2008
  9. Udgivet

    Fish oil in combination with high or low intakes of linoleic acid lowers plasma triacylglycerols but does not affect other cardiovascular risk markers in healthy men

    Damsgaard, Camilla Trab, Frøkier, H., Andersen, A. D. & Lauritzen, Lotte, 2008, I : Journal of Nutrition. 138, 6, s. 1061-1066 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Fish oil, cardiovascular risk and immune function

    Damsgaard, Camilla Trab, 2008, Department of Human Nutrition, University of Copenhagen. 145 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  11. Udgivet

    The effect of dietary fish oil-supplementation to healthy young men on oxidative burst measured by whole blood chemiluminescence

    Bartelt, S., Timm, M., Damsgaard, Camilla Trab, Hansen, E. W., Hansen, Harald S. & Lauritzen, Lotte, 2008, I : British Journal of Nutrition. 99, 6, s. 1230-1238 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    The effect of fish oil supplementation on heart rate in healthy Danish infants

    Lauritzen, Lotte, Christensen, J. H., Damsgaard, Camilla Trab & Michaelsen, Kim F., 2008, I : Pediatric Research. 64, 6, s. 610-614 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    The effects of fish oil and high or low linoleic acid intake on fatty acid composition of human peripheral blood mononuclear cells

    Damsgaard, Camilla Trab, Frøkiær, H. & Lauritzen, Lotte, 2008, I : British Journal of Nutrition. 99, 1, s. 147-154 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. 2009
  15. Udgivet

    Reduced ex vivo interleukin-6 production by dietary fish oil is not modified by linoleic acid intake in healthy men

    Damsgaard, Camilla Trab, Lauritzen, Lotte, Calder, P. C., Kjær, T. R. & Frøkiær, H., 2009, I : Journal of Nutrition. 139, 7, s. 1410-1414 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...10 Næste

ID: 4235403