Børne- og international ernæring

  1. Udgivet

    The effects of regulation, legislation and policy on consumption of edible insects in the global world

    Wilderspin, D. E. & Halloran, Afton Marina Szasz, 2018, Edible Insects in Sustainable Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. 443-455 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Consequences of micronutrient deficiency and interventions to improve micronutrient status

    Wieringa, F. T., Dijkhuizen, M. A. & Berger, J., 2013, Nutrition in Infacy. Watson, R. R., Grimble, G., Preedy, V. R. & Zibadi, S. (red.). New York: Springer Science+Business Media, Bind 1. s. 333-342 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Marketing insects: Superfood or solution-food?

    Schiemer, C., Halloran, Afton Marina Szasz, Jespersen, K. & Kaukua, P., 2018, Edible Insects in Sustainable Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. 213-236 24 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Insects and human nutrition

    Roos, Nanna, 2018, Edible Insects in Sustainable Food Systems. Halloran, A., Flore, R., Vantomme, P. & Roos, N. (red.). Cham: Springer, s. 83-91 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Wild ideas in food

    Münke, C., Halloran, Afton Marina Szasz, Vantomme, P., Evans, J. D., Reade, B., Flore, R., Rittman, R., Lindén, A., Georgiadis, P. & Irving, M., 2015, The Routledge Handbook of Sustainable Food and Gastronomy. Sloan, P., Legrand, W. & Hindley, C. (red.). New York: Routledge, s. 206-213 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Preface

    Michaelsen, Kim F., Neufeld, L. M. & Prentice, A. M., 2020, Global Landscape of Nutrition Challenges in Infants and Children. Michaelsen, K. F., Neufeld, L. M. & Prentice, A. M. (red.). Basel: Karger, s. VII-VIII 2 s. (Nestle Nutrition Institute Workshop Series, Bind 93).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportForord/efterskriftForskning

  7. Udgivet

    Summary on the role of milk in early life

    Michaelsen, Kim F., 2020, Global Landscape of Nutrition Challenges in Infants and Children. Michaelsen, K. F., Neufeld, L. M. & Prentice, A. M. (red.). Basel: Karger, s. 121-123 3 s. (Nestle Nutrition Institute Workshop Series, Bind 93).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Child growth

    Michaelsen, Kim F., 2015, Pediatric Nutrition in Practice. Koletzko, B., Bhatia, J., Bhutta, Z. A., Cooper, P., Makrides, M., Uauy, R. & Wang, W. (red.). 2 udg. Basel: Karger, Bind 113. s. 1-5 5 s. (World Review of Nutrition and Dietetics).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Early nutrition and its effects on growth, body composition and later obesity

    Michaelsen, Kim F., Larnkjær, Anni, Larsson, M. W. & Mølgaard, Christian, 2016, Nutrition and Growth: Yearbook 2016. Koletzko, B., Shamir, R., Turck, D. & Phillip, M. (red.). Basel: Karger, s. 103-119 17 s. (World Review of Nutrition and Dietetics, Bind 114).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Breastfeeding

    Michaelsen, Kim F., 2015, Pediatric Nutrition in Practice. Koletzko, B., Bhatia, J., Bhutta, Z. A., Cooper, P., Makrides, M., Uauy, R. & Wang, W. (red.). 2 udg. Basel: Karger, Bind 113. s. 92-96 5 s. (World Review of Nutrition and Dietetics).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste