Stine Vuholm
Stine Vuholm

Ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
  1. 2019
  2. E-pub ahead of print

    Is high oily fish intake achievable and how does it affect nutrient status in 8-9-year-old children? the FiSK Junior trial

    Vuholm, Stine, Teisen, Marie Nygaard, Buch, N. G., Stark, K. D., Jakobsen, J., Mølgaard, Christian, Lauritzen, Lotte & Damsgaard, Camilla Trab, 9 maj 2019, I : European Journal of Nutrition.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    Effects of oily fish intake on cardiometabolic markers in healthy 8- to 9-y-old children: the FiSK Junior randomized trial

    Vuholm, Stine, Rantanen, J. M., Teisen, Marie Nygaard, Stark, K. D., Mølgaard, Christian, Christensen, J. H., Lauritzen, Lotte & Damsgaard, Camilla Trab, 2019, I : American Journal of Clinical Nutrition. 110, 6, s. 1296-1305 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Exploring correlations between neuropsychological measures and domain-specific consistency in associations with n-3 LCPUFA status in 8-9 year-old boys and girls

    Teisen, Marie Nygaard, Niclasen, J., Vuholm, Stine, Lundbye-Jensen, Jesper, Stark, K. D., Damsgaard, Camilla Trab, Geertsen, S. S. & Lauritzen, Lotte, 2019, I : P L o S One. 14, 5, 26 s., e0216696.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2017
  7. Udgivet

    Whole-grain rye and wheat affect some markers of gut health without altering the fecal microbiota in healthy overweight adults: A 6-week randomized trial

    Vuholm, Stine, Nielsen, Dennis Sandris, Iversen, K. N., Suhr, J., Westermann, P., Krych, Lukasz, Andersen, Jens Rikardt & Kristensen, M., 2017, I : Journal of Nutrition. 147, 11, s. 2067-2075 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Wholegrain rye, but not wholegrain wheat, lowers body weight and fat mass compared with refined wheat: a 6-week randomized study

    Suhr, J., Vuholm, Stine, Iversen, K. N., Landberg, R. & Kristensen, M. B., 2017, I : European Journal of Clinical Nutrition. 71, 8, s. 959-967 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2016
  10. Udgivet
  11. 2014
  12. Udgivet

    Appetite and food intake after consumption of sausages with 10% fat and added wheat or rye bran

    Vuholm, Stine, Arildsen Jakobsen, L. M., Sørensen, K. V., Kehlet, U. N., Raben, Anne & Kristensen, M. B., 2014, I : Appetite. 73, s. 205-211 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Relative validity and reproducibility of a food frequency questionnaire to assess dietary fiber intake in Danish adults

    Vuholm, Stine, Lorenzen, J. K. & Kristensen, M. B., 2014, I : Food & Nutrition Research. 58, 7 s., 24723.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Sensory characteristics and consumer liking of sausages with 10% fat and added rye or wheat bran

    Jakobsen, L. M. A., Vuholm, Stine, Aaslyng, M. D., Kristensen, M. B., Sørensen, K. V., Raben, Anne & Kehlet, U. N., 2014, I : Food Science & Nutrition. 2, 5, s. 534-546 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 141785049