Stine Vuholm

Stine Vuholm

Ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
  1. 2019
  2. E-pub ahead of print
  3. E-pub ahead of print

    Is high oily fish intake achievable and how does it affect nutrient status in 8-9-year-old children? the FiSK Junior trial. / Vuholm, Stine; Teisen, Marie Nygaard; Buch, Nanna Glent; Stark, Ken D; Jakobsen, Jette; Mølgaard, Christian; Lauritzen, Lotte; Damsgaard, Camilla Trab.

    I: European Journal of Nutrition, 09.05.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Exploring correlations between neuropsychological measures and domain-specific consistency in associations with n-3 LCPUFA status in 8-9 year-old boys and girls. / Teisen, Marie Nygaard; Niclasen, Janni; Vuholm, Stine; Lundbye-Jensen, Jesper; Stark, Ken D; Damsgaard, Camilla Trab; Geertsen, Svend Sparre; Lauritzen, Lotte.

    I: P L o S One, Bind 14, Nr. 5, e0216696, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2017
  6. Udgivet

    Whole-grain rye and wheat affect some markers of gut health without altering the fecal microbiota in healthy overweight adults : A 6-week randomized trial. / Vuholm, Stine; Nielsen, Dennis Sandris; Iversen, Kia Nøhr; Suhr, Julie; Westermann, Peter; Krych, Lukasz; Andersen, Jens Rikardt; Kristensen, Mette.

    I: Journal of Nutrition, Bind 147, Nr. 11, 2017, s. 2067-2075.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Wholegrain rye, but not wholegrain wheat, lowers body weight and fat mass compared with refined wheat : a 6-week randomized study. / Suhr, J; Vuholm, Stine; Iversen, K N; Landberg, Rikard; Kristensen, Mette Bredal.

    I: European Journal of Clinical Nutrition, Bind 71, Nr. 8, 2017, s. 959-967.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2016
  9. Udgivet
  10. 2014
  11. Udgivet

    Appetite and food intake after consumption of sausages with 10% fat and added wheat or rye bran. / Vuholm, Stine; Arildsen Jakobsen, Louise Margrethe; Sørensen, Karina Vejrum; Kehlet, Ursula Nana; Raben, Anne; Kristensen, Mette Bredal.

    I: Appetite, Bind 73, 2014, s. 205-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Relative validity and reproducibility of a food frequency questionnaire to assess dietary fiber intake in Danish adults. / Vuholm, Stine; Lorenzen, Janne Kunchel; Kristensen, Mette Bredal.

    I: Food & Nutrition Research, Bind 58, 24723, 2014.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Sensory characteristics and consumer liking of sausages with 10% fat and added rye or wheat bran. / Jakobsen, Louise Margrethe Arildsen; Vuholm, Stine; Aaslyng, Margit Dall; Kristensen, Mette Bredal; Sørensen, Karina Vejrum; Raben, Anne; Kehlet, Ursula Nana.

    I: Food Science & Nutrition, Bind 2, Nr. 5, 2014, s. 534-546.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 141785049