GREEiNSECT - Produktion af spiselige insekter

AFSLUTTET PROJEKT

Periode: Januar 2014 - December 2017.

GREEiNSECT er et forskningssamarbejde der undersøger hvordan masse produktion af udvalgte insektarter kan blive udviklet til at forsyne Kenya med både næringsrige fødevarer og protein til husdyrsfoder.

Produktion af spiselige insekter kan blive et vigtigt bidrag til at sikre fødevareforsyningen nu og i fremtiden.

Et konsortium af universiteter og private entreprenører vil i fælleskab undersøge de tekniske, økonomiske og sociale aspekter af at udvikle insektproduktion i Kenya som en bæredygtig og socialt inkluderende ’grøn’ sector.

GREEiNSECT vil sikre forskningskapacitet i Kenya gennem støtte til uddannelse af ph.d. kandidater indenfor insektproduktion, fødevarer og økonomi.

 

 

 

 

Læs mere på projektets engelske hjemmeside www.greeinsect.ku.dk.

Kontakt

Spørgsmål vedrørende GREEiNSECT projektet og spiselige insekter kan stilles til:

Projektleder: Nanna Roos
E-mail: nro@nexs.ku.dk
Tlf. 3533 2497

Indhold ikke tilgængeligt på grund af cookie-valg

Du kan ikke se indholdet i dette felt på grund af dine cookie-valg.

Klik her for at redigere dine cookie-indstillinger.

Kategori: Markedsføring