Preventive and Clinical Nutrition

  1. 2021
  2. Published

    Nordisk Kost, Sundhed og Sygdom Sammenholdt med Middelhavskost

    Hermansen, K., Andersen, Sidse Schoubye, Damsgaard, Camilla Trab, Dragsted, Lars Ove, Holm, Lotte, Olsen, A., Tetens, Inge & Tjønneland, Anne, 2021, København: Vidensråd for Forebyggelse. 168 p.

    Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

  3. 2018
  4. Published

    Fremme af Sunde Mad- og Måltidsvaner Blandt Børn og Unge

    Tetens, Inge , Biltoft-Jensen, A., Nyvad, B., Hermansen, K., Mølgaard, Christian, Rasmussen, M., Sabinsky, M. S., Toft, Ulla Marie Nørgaard & Wistoft, K., 2018, København: Vidensråd for Forebyggelse. 138 p.

    Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

  5. Published

    Spiseforstyrrelser Blandt Sportsudøvere: Forebyggelse og Behandling

    Waaddegaard, M., Helge, Eva Wulff & Melin, A. K., 2018, 2. ed. Brøndby: Team Danmark. 31 p.

    Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

  6. Published

    The Dual Risk Approach in Nutrition: Present and Future Perspectives and Challenges

    Tetens, Inge , Eneroth, H., Meltzer, H. M., Schacht, Simon Rønnow, Thorsdottir, I. & Valsta, L. M., 2018, Copenhagen: Nordic Council of Ministers. 53 p. (TemaNord; No. 543, Vol. 2018).

    Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

  7. 2017
  8. Published

    Genetisk bestemte forskelle i antioxidant enzymaktivitet er ikke associeret med risiko for brystkræft

    Kopp, T. I., Vogel, U., Dragsted, Lars Ove, Tjønneland, A. & Ravn-Haren, G., 2017, In: Miljø og Sundhed. 23, 1, p. 19-25 7 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommissioned

  9. 2015
  10. Published

    Ernæring til Patienter med Hjerteinsufficiens

    Andersen, Jens Rikardt & Skov, H., 2015, København: Hjerteforeningen. 18 p.

    Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

  11. Published

    SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre

    Bügel, Susanne Gjedsted, Bredie, Wender, Jensen, A. B., Jensen, Jørgen Dejgård, Petersen, C. B., Leth, K., Beck, A. M. & Langer, J. W., 2015, København: Københavns Universitet og Madkulturen. 153 p.

    Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review