Frugtjuice - sundt eller syndigt? – Københavns Universitet

NEXS > ARRANGEMENTER > 2017 > Frugtjuice - sundt ell...

Frugtjuice - sundt eller syndigt?

Fagligt symposium med fokus på frugtjuice

Selskabet for Ernæringsforskning og Københavns Universitet inviterer i samarbejde med Fruit Juice Matters til et fagligt symposium med fokus på frugtjuice. Et glas juice indgår i Fødevarestyrelsens Seks om Dagen, og trenden med juicebarer og juicekure har yderligere bidraget til, at mange forbinder et glas juice med flydende sundhed.

På den anden side har sukkerdebatten fremhævet det høje indhold af frugtsukker i juice, og juice bliver derfor ofte sat i skammekrogen sammen med andre sukkersødede læskedrikke. Mange blander sig i debatten, men hvad er fup og hvad er fakta? Hvad siger videnskaben?

Kom og bliv klogere, når vi den 2. maj sætter fokus på frugtjuice, fruktose og indholdsstoffer i juice, herunder påvirkning af sundhed og sygdom. Symposiet vil blandt andet byde på oplæg om fruktosehypotesen af professor John Sievenpiper, University of Toronto og frugtjuice i relation til fedme og diabetes af professor Anne Raben, Institut for Idræt og Ernæring, KU.

Efter oplæggene serveres en lækker buffet fra Meyers. Endeligt program kommer snarest. Symposiet er gratis og åbent for alle interesserede.

SÆT X I KALENDEREN 2. MAJ 2017 KL. 16.30-18.00

Sted

Marmorhallens Auditorium, Københavns Universitet, Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Tilmelding

Helle Jakobsen hj@connectcommunication.dk, telefon: 6060 8114.