Ansatte – Københavns Universitet

NEXS > Ansatte

Andorra Lynn Jensen

Andorra Lynn Jensen

Undervisningsassistent, Videnskabelig ass.

Reseacher ID: F-4619-2018

Andorra Lynn Jensen er ansat som videnskabelig assistent og undervisningsassistent ved Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet. Hun færdiggjorde i 2015 sin kandidatuddannelse i humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab med specialet ”Poledance i Danmark – krop, køn og kultur”. Siden da har hun undervist i ”idrætsfagets videnskabsteori”, ”idræt og bevægelseskultur”, ”den moderne idræts udviklingsproces” og ”læring i idrætspraksis”.

Hun er en del af sektionen Idræt, Individ og Samfund, hvor hun startede som studentermedarbejder i 2013. Siden 2015 har hun været videnskabelig assistent, hvor hun bl.a. har arbejdet med evaluering af DGI Sundhedsidræt, assisteret med artikler om Fodbold Fitness og hjulpet ved to store internationale konferencer afholdt på KU (daCi 2015, EASS 2016). I øjeblikket arbejder hun på projektet "Processes of change in the organisation of gymnastics in Denmark", der undersøger udviklingen i organiseringen i gymnastikken med et særligt fokus på DGIs Landsstævne.

Andorra arbejder inden for det idrætssociologiske område og er særligt interesseret i idrætskultur og idrættens organisering. Andorra har herudover en særlig interesse for gymnastik. Hun har undervist gymnastik i over 15 år, og har de sidste mange år også undervist kurser og været med til at skrive undervisningsmateriale for Danmarks Gymnastikforbund.  

ID: 135826665