Lars Ove Dragsted

Lars Ove Dragsted

Professor


  1. 2007
  2. Udgivet

    A short-term intervention trial with selenate, selenium-enriched yeast and selenium-enriched milk: effects on oxidative defence regulation

    Ravn-Haren, L. G., Bügel, Susanne Gjedsted, Krath, B. N., Hoac, T., Stagsted, J., Jørgensen, K., Bresson, J. R., Larsen, E. H. & Dragsted, Lars Ove, 2007, I: British Journal of Nutrition. 99, 4, s. 883-892 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Biomarkers of exposure to and effects of vitamins A, C and E

    Dragsted, Lars Ove, 2007, Dietary vitamins, polyphenols, selenium and probiotics: biomarkers of exposure and mechanisms of anticarcinogenic action. WP9 ECNIS Report. Åkesson, B. & Mercke, P. (red.). Poland: Nofer Institute of Occupational Medicine, s. 25-50 26 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  4. Udgivet

    Effect of long-term selenium yeast intervention on activity and gene expression of antioxidant and xenobiotic metabolising enzymes in healthy elderly volunteers from the Danish Prevention of Cancer by Intervention by Selenium (PRECISE) Pilot Study

    Ravn-Haren, L. G., Krath, B. N., Overvad, K., Cold, S., Moesgaard, S., Larsen, E. H. & Dragsted, Lars Ove, 2007, I: British Journal of Nutrition. 99, 6, s. 1190-1198 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Frugt, grøntsager og sundhed: opdatering af vidensgrundlaget for mængdeanbefalingen 2002-2006

    Hallund, J., Dragsted, Lars Ove, Halkjær, J., Madsen, C., Ovesen, L., Rasmussen, H. H., Tetens, Inge , Tjønneland, A. & Trolle, E., 2007, Søborg: Fødevareinstituttet DTU. 119 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  6. Udgivet

    Kan æbler sænke kolesteroltallet?

    Jørgensen, J. B., Larsen, C., Pedersen, A. L., Ziegler, J. & Dragsted, Lars Ove, 2007, I: Helse. 7, s. 18 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    No effect on oxidative stress biomarkers by modified intakes of polyunsaturated fatty acids or vegetables and fruit

    Freese, R., Dragsted, Lars Ove, Loft, Steffen & Mutanen, M., 2007, I: European Journal of Clinical Nutrition. 62, 9, s. 1151-3 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 986471