Seniorer søges til forskningsprojekt om sundhedseffekten af floorballtræning – Københavns Universitet

NEXS > Om instituttet > Forsøgspersoner > Seniorer søges til for...

01. juni 2017

Seniorer søges til forskningsprojekt om sundhedseffekten af floorballtræning

MotionsFloorball

Har du lyst til at deltage i et projekt om cykel- eller floorballtræning, hvor du kan forbedre din form og dit helbred? Om du har spillet floorball tidligere er ikke vigtigt. Du skal bare have motivationen for at træne samme med andre diabetikere og forbedre din sundhed.

Vi søger kvinder og mænd over 65 år, og som har lyst til at blive helbredstestet og starte med MotionsFloorball. For at kunne deltage må du ikke have dyrket regelmæssig motion mere end sammenlagt 2 timer om ugen med moderat til høj puls de sidste par år.

Det vil sige, at du godt kan have trænet i fitnesscenter eller løbet en tur en gang imellem. Du må dog ikke have faste træningsrutiner, så som fodboldtræning og kamp 2-3 dage om ugen, eller anden træning med moderat til høj puls. Op til ca. 40 km cykeltransport fx til og fra arbejde er acceptabelt.

Du skal have mulighed for at blive testet på Københavns Universitet, Nørre Alle 51, 2200 København N. og træne i en af projektets samarbejdsklubber i København, eller på Nørre Alle 51.

Udfyld skemaet hvis du gerne vil deltage i forskningsprojektet "MotionsFloorball".

For inddelingen af forsøgspersoner i grupper bliver ens, er det vigtigt at vide, hvor fysisk aktiv du er, samt din alder.

Få dage efter din tilmelding til projektet, vil du blive kontaktet med henblik aftale om mundtlig information og første test.

Har du spørgsmål omkring projektet, kan du sende en mail til Jannik Nilton, jni@nexs.ku.dk.

Før du beslutter dig bør du læse om det at være forsøgsperson i sundhedsvidenskabelige forsøg. Du kan læse om dine rettigheder nedenfor.

Vigtigt at vide

• Det er frivilligt at deltage i projektet. Du kan derfor når som helst og uden at give en grund trække dit samtykke om deltagelse tilbage, som du bliver bedt om at bekræfte i inklusionsspørgeskemaet.
  • Din deltagelse i projektet er på eget ansvar.
  • Alle oplysninger om dig og din deltagelse, som fremkommer i forbindelse med dette forskningsprojekt, vil blive behandlet efter persondataloven og er derfor omfattet af tavshedspligt.
  • Dine personoplysninger vil følgelig blive anonymiseret,såfremt data præsenteres andetsteds.
  • Opbevaring af oplysninger om dig sker efter reglerne om lov om behandling af personoplysninger og efter sundhedsloven.
  • Forsøgspersonerne er dækket af Lov om arbejdsskadeforsikring i henhold til gældende forsikringsforhold ved Det Natur og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.
  • Forsøgspersonerne vil under forsøget være omfattet af ”Lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet”.

Tilmeld dig til projektet her.