Raske mænd og kvinder søges til forsøg om muskeltræthed – Københavns Universitet

NEXS > Om instituttet > Forsøgspersoner > Raske mænd og kvinder ...

16. oktober 2017

Raske mænd og kvinder søges til forsøg om muskeltræthed

Forsøgspersoner søges

Formålet er at undersøge, om musklens evne til at udbrede elektriske signaler og dermed til at trække sig sammen reduceres under dynamisk sparkearbejde til udmattelse, og om eventuelle ændringer er intensitetsafhængige.

Du kan deltage hvis du

• Er rask
  • Er 20-40 år
  • Ikke ryger eller tager medicin
  • Ikke har haft kendte kredsløbssygdomme
  • Ikke har pacemaker

Tidsplan

Du vil skulle møde på Institut for Idræt og Ernæring, Universitetsparken 13, 2100 København Ø op til 10 gange med 3-7 dage mellem forsøg.

De første 2-5 gange vil være tilvænning, mens op mod 6 af gangene vil være hovedforsøg.

Du vil skulle foretage hårdt sparkearbejde til udmattelse under både tilvænning og hovedforsøg. Lårmusklens elektriske aktivitet vil blive målt, og musklen og nerven til musklen vil blive elektrisk stimuleret.

Der udbetales et skattepligtigt vederlag på 1.500 kr. efter fuld deltagelse.

Interesseret?

Har du lyst til at deltage, eller har du yderligere spørgsmål, så send en mail til jaen@nexs.ku.dk

Ansvarlig forsøgsleder: Lektor Nikolai Baastrup Nordsborg, Cand. Scient., ph.d.
E-mail: nbn@nexs.ku.dk, Tlf: 3532 1612

Videnskabelig assistent: Janni Enghave Andersen