Nicolas C. Petersen adjungeret lektor ved University of Queensland – Københavns Universitet

NEXS > NYHEDER > Nyheder for IFI 2007-2012 > 2012 nyheder > Nicolas C. Petersen ad...

16. februar 2012

Nicolas C. Petersen adjungeret lektor ved University of Queensland

Udnævnelsen udbygger samarbejdet med School Human Movement Science, University of Queensland i Brisbane

Nicolas Caesar Petersen har igennem en flere år samarbejdet med flere forskningsgrupper i Australien, deriblandt School Human Movement Science, University of Queensland i Brisbane.

I den forbindelse er han netop blevet udnævnt til adjungeret lektor ved University of Queensland. Udnævnelsen er med til at udbygge samarbejdet, der foruden forskning også inkluderer udveksling af erfaringer omkring undervisning. University of Queensland er helt i front når det handler om integration af IT i undervisningen og internetbaseret undervisning.

Nicolas Caesar Petersen, npetersen@ifi.ku.dk