Hæder til ph.d. studerende fra Institut for Idræt – Københavns Universitet

NEXS > NYHEDER > Nyheder for IFI 2007-2012 > 2012 nyheder > Hæder til ph.d. studer...

01. juni 2012

Hæder til ph.d. studerende fra Institut for Idræt

priser

Mads Bendiksen og Thomas Rostgaard blev begge hædret for deres poster-præsentationer ved World Conference on Science and Soccer, som netop er afholdt i Gent, Belgien

En stor del af verdens førende fodboldforskere var samlet i Gent fra den 14. - 16. maj 2012, hvor World Conference on Science and Soccer (WCSS) blev afholdt.

Institit for Idræt var talrigt repræsenteret af både forskere og ph.d. studerende. Desuden havde flere speciale studerende på egen hånd valgt at deltage i konferencen.

Både de mundtlige og poster præsentationerne fra forskerne fra Institut for Idræt fik en del opmærksomhed fra de øvrige deltagre ved konferencen.

Hæder til ph.d. studerende

Til den afsluttende poster award, blev

Thomas Rostgaard Andersen hædret med en 3. plads for sin poster: "Change of direction skills in elite football players", efterfølgende blev

Mads Bendiksen hædret med 1. pladsen for sin poster: "Kicking velocity and physical, technical, tactical match performance for U18 female soccer players - effect of a new ball"