Lars Nybo professor mso – Københavns Universitet

NEXS > NYHEDER > Nyheder for IFI 2007-2012 > 2012 nyheder > Lars Nybo professor mso

12. januar 2012

Lars Nybo professor mso

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ønsker med professoratet at styrke udviklingen af uddannelse og undervisning

Lars Nybos MSO-projekt

Lars Nybo har undervist via interaktive forelæsninger og eksperimentelle øvelser, der minder om "inquiry-based learning". Øvelser - i stedet for stereotypt "kogebogsagtigt" design - kan i højere grad efterligne og træne de studerendes kompetencer for forskningslignende arbejde.

Projektet går således ud på at indføre en glidende overgang fra eksperimentelt arbejde til øvelser, der minder om struktureret eller "guided inquiry". Erfaringerne fra tidligere år er, at dette både styrker de studerendes kompetencer og øger de studerendes engagement og ejerskab i arbejdet.

Lars Nybo, lnnielsen@ifi.ku.dk