Idrætspædagog på international post – Københavns Universitet

NEXS > NYHEDER > Nyheder for IFI 2007-2012 > 2012 nyheder > Idrætspædagog på inter...

07. marts 2012

Idrætspædagog på international post

Charlotte Svendler Nielsen genudnævnt til research officer for "Dance and the Child International"

Adjunkt i idrætspædagogik, Charlotte Svendler Nielsen, er blevet gen-udnævnt til research officer for 2012-2015 i den internationale dansepædagogiske UNESCO tilknyttede organisation Dance and the Child International.

I kraft af den post har hun også rollen som leder af den videnskabelige programkomité for the Global Dance Summit arrangeret som et samarbejde mellem Dance and the Child International, World Dance Alliance og Taipei National University of the Arts (Taiwan) 14.-20. juli 2012.

Konferencen markerer daCis 30 års jubilæum for afholdelse af konferencer og i den anledning er Charlotte Svendler Nielsen også redaktør på antologien ”Dance and the Child International’s First 30 Years: Rich Returns” i samarbejde med professor Ann Kipling-Brown, University of Regina, Canada og lektor Mary-Elizabeth Manley, University of York, Canada.

Antologien udkommer under konferencen i Taipei.

Charlotte Svendler Nielsen, csnielsen@nexs.ku.dk