Åbent Hus på Idræt - et samarbejde mellem studerende og studieleder – Københavns Universitet

NEXS > NYHEDER > Nyheder for IFI 2007-2012 > 2012 nyheder > Åbent Hus på Idræt

09. marts 2012

Åbent Hus på Idræt - et samarbejde mellem studerende og studieleder

Mere end 150 deltagere kom til oplæg om bacheloruddannelsen i idræt

Ved fakultetets Åbent Hus arrangement den 29. februar 2012 var der stor interesse for bacheloruddannelsen i idræt. De studerende i IFI's informationsbod på HCØ havde travlt, og .... skal have en STOR TAK for deres medvirken!

Uden engagerede studerende, der har lyst til at gøre en ekstra frivillig indsats, kan den slags initiativer slet ikke lade sig gøre. Også de to oplæg i Store Auditorium trak fulde huse med mere end 150 tilhørere, og vi håber at se mange af dem igen i næste studieår.

Fra venstre: Ditte Schmidt, 2. årgang på bachelor uddannelsen, Majse Kolling Smith, 1. årgang på bachelor uddannelsen, Carsten Sandahl, 1. årgang på bachelor uddannelsen, Nick Østerby Elin, Human fysiologi kandidat uddannelsen