Innovativ undervisning - Unge underviser Unge – Københavns Universitet

NEXS > NYHEDER > 2017 nyheder > Innovativ undervisning...

06. marts 2017

Innovativ undervisning - Unge underviser Unge

dans

200 gymnasieelever undervises af 21 studerende på DANSENS DAG. Dagen igennem følges undervisningen af en dokumentarfilminstruktør.

Foto: Simon Frithjof Schierbeck

Hip-hop, salsa, dancehall, engelsk vals, jumpstyle og cha-cha cha!

Onsdag den 8. marts strømmer 200 gymnasielever fra 7 forskellige gymnasier til Institut for Idræt og Ernæring for at fejre DANSENS DAG. Dansens Dag sætter fokus på dansens muligheder for at skabe glæde og fællesskab på tværs af kulturelle og sproglige skel.

Dagen foregår i forbindelse med forløbet Ungdom og Idræt. Her arbejdes der med innovative undervisningsmetoder og de studerende trænes i kreativitet og lederskab. Derfor bliver der optaget en mindre dokumentarfilm.

Det er filminstruktøren Helle Toft Jensen, der skaber filmen i samarbejde med en professionel musiker og lektor Helle Winther. Filmen støttes af NEXS og Fonden for Entreprenørskab.

Onsdag den 8. marts

Dansesalen, Kong Frederik IX hallen, Herresalen, Idrætshallen og Karnapsalen