200 gymnasieelever til Dansens Dag – Københavns Universitet

NEXS > NYHEDER > 2014 nyheder > 200 gymnasieelever til...

28. februar 2014

200 gymnasieelever til Dansens Dag

Dansens Dag

"Unge underviser Unge" er overskriften på Institut for Idræt og Ernærings forpremiere på Dansens Dag.

Institut for Idræt og Ernæring afholder 28. februar 2014 forpremiere på Dansens Dag under overskriften Unge underviser Unge. 200 gymnasieelever gæster sammen med deres lærere Institut for Idræt og Ernæring, hvor idrætsstuderende underviser i afrikansk dans, dancehall, Party in da house, folkedans, markulele, hiphop, east coast swing og jumpstyle.

Helle Winther og studerende har arrangeret dagen, der er en forpremiere på den verdensomspændende Dansens Dag den 29 april.

Dansens Dag er udviklet af UNESCO og har til formål at markere dansens universelle evne til at skabe livsglæde og fællesskab på tværs af politiske, kulturelle, sproglige og etniske grænser.