Slut med slankekure i flæng – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

NEXS > ARRANGEMENTER > 2017 > Slut med slankekure i ...

Slut med slankekure i flæng

Dit blodsukker bestemmer den kost der giver størst vægttab

Seminar og bogreception

Arne Astrup og Christian Bitz inviterer til bogreception, hvor de vil fortælle om den banebrydende forskning fra Institut for Idræt og Ernæring som ligger bag Spis dig slank efter dit blodsukker, der på dagen udkommer på JP/Politikens forlag.

At sukkerindholdet i en bloddråbe kan afsløre, hvordan vi hver især skal spise for at tabe os og holde vægten, er intet mindre end en revolution inden for ernæringsforskning. For første gang står vi med en helt enkel metode, som gør det nemt at få styr på vægten på en naturlig måde – uden afsavn og askese.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og informativ eftermiddag, hvor vi også byder på lidt blodsukker-målrettede snacks.

Fredag den 29. september 2017 kl. 14.30

Sted

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, Auditorium A2-70.03, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg

14.30
Velkomst og introduktion til programmet v. professor, dr. med. Arne Astrup, Institut for Idræt og Ernæring

14.35
Kort motivation af forlagsredaktør Karen Lyager, JP/Politikens Forlag

14.40
Forskningsgennembrud i ”personalized nutrition” for vægtkontrol v. adjunkt, ph.d. Mads Fiil Hjort, Institut for Idræt og Ernæring

14.55
Et nyt paradigme for vægttab – hvordan hjælper vi alle overvægtige danskere v. cand. scient. i Human Ernæring Christian Bitz

15.20
Et internationalt forskningssamarbejde skal styrke rådgivning og evidens v. Arne Astrup

Forfriskninger.

Sprog

Arrangementet afholdes på dansk.

Tilmelding via formular senest tirsdag den 26. september 2017

Sekretær Tina Cuthbertson, ccu@nexs.ku.dk